Mazury HORECA 2018-04-17 - 2018-04-18

MAZURY HoReCa to: prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług dla gastronomi i hoteli, spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy, okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej. Wydarzenie odbywa się w formule B2B opartej na krótkich spotkaniach biznesowych (tzw. Business Speed Date) wystawców z potencjalnymi kontrahentami, Hosted Buyers. Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Oprócz kolejnych edycji „Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole”, „Gęsina w Restauracji” podczas trzeciej edycji wydarzenia pojawi się także nowy konkurs kierowany do Kół Gospodyń Wiejskich z całej Polski. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Marszałek objął ponadto swoim patronatem Strefę Regionów, w której pojawią się najlepsze regionalne i tradycyjne produkty.